Så att välja rätt Aftonklänning för en skönhetstävling

December 11

Så att välja rätt Aftonklänning för en skönhetstävling


Din tävling kväll klänning bör passa ordentligt när det gäller storlek och stil. Tänk på att trendiga klänningar inte kan vara det bästa alternativet. Det är viktigare för domarna att komma ihåg dig och inte dina kläder.

Instruktioner

1 Din aftonklänning för en skönhetstävling bör vara av en stil och färg lämplig för dig och för anten. Om du är en tonåring undvika åtsmitande monterade pärlstav klänningar. På samma sätt, undvika volanger och rosetter om du är en miss. Det spelar ingen roll priset på din klänning, är det allmänna intrycket av dig i det som räknas.

2 Stilen ska smickra din figur och vara i god smak. Den halsen bör komplimang formen på ditt ansikte. Håll dig borta från störtar necklines, överdriven klyvning, Backless eller mycket lågt skurna klänningar. Varje formell aftonklänning måste vara golv längd och professionellt anpassade för att undvika rynkor eller veck när du går på scenen.

3 Skorna för din klänning kan vara klar eller samma färg som botten av festtåg klänning. Välj en klassisk pump eller fina sandaler och undvika clunky skor. Höjden av hälen bör vara minst 3 inches.

4 Smycken bör förbättra ditt utseende och inte över makten den. Inkluderar rhinestone eller kristall örhängen som matchar rocken och som är längre än de örhängen som används för baddräkt. Någon annan typ av smycken drar domarnas uppmärksamhet från ditt ansikte.

Tips

  • Du kan även välja samma skor du bar i baddräkt konkurrensen om dessa förgyller din outfit.
  • Internationella, nationella och mycket konkurrenskraftiga festspel efterlyser klackar så höga som 4 inches eller mer.
  • Undvik axelbandslösa klänningar de tenderar att snedvrida bysten och släpp.
  • Använd inte hoop kjolar eller neckpieces eftersom de snedvrider din figur.
  • Håll dig borta från överdrivna beading och paljetter, wrap eller handskar som är störande.
  • Undvika sling tillbaka skor, eftersom de tenderar att fastna i hemlines.

  

Kommentar