Användning av fyra tjuvar Vinäger

July 8

Fyra tjuvar Vinäger är en naturlig desinfektionsmedel gjord av örter. Historiska legender talar om sin förmåga att avvärja pesten. Det har visat en förmåga att skydda människor från sjukdomar. Den används också av moderna troende i magiska konsterna för att hålla verk av onda borta.

användningar

Fyra tjuvar Vinäger är ett naturligt desinfektionsmedel och har anti-bakteriella och anti-virala egenskaper. Med rätt blandning av ingredienser kan användas som livsmedel samt som desinfektionsmedel.

Ingredienser av fyra tjuvar Vinäger

Fyra Tjuvar Vinäger är tillverkade av naturliga ingredienser. Du hittar lavendel, salvia, timjan, isop, pepparmynta, citronmeliss och några vitlöksklyftor i grund hopkok. Vitlök som en ingrediens funnit sin väg i mycket senare. Ingredienserna variera något beroende på om du vill göra det ätbara eller för användning som desinfektionsmedel.

Ringa och lagring

När du har alla ingredienser, måste du blanda ihop dem i en livsmedelsklassad glasburk. Använd äppelcidervinäger att täcka ingredienserna och låt ingjuta i en sval plats för lite mer än en månad. Sila bort örter och vitlök före användning.

Användning av ätbara Version

Den ätliga versionen kan användas som salladsdressing med andra ingredienser. Det kan också intas av tesked.

Som desinfektionsmedel

För desinficering kan det sprutas på bänkskivor, skärbrädor och handtag. Den kan även användas som desinfektionsmedel på kroppen.

varningar

Använd alltid högkvalitativa ingredienser i skapandet av denna ättika för att få rätt fördelar. Se till att alla ingredienser är lämpliga för konsumtion innan intag det.


  

Kommentar