Frisyrer för yrkesverksamma

June 20

Frisyrer för yrkesverksamma


Det sägs ofta att man ska klä sig för det jobb du vill, inte det jobb du har. Detsamma skulle kunna gälla för din frisyr. På jobbet, du vill ha en elegant snitt för att komplettera ditt utseende och ditt jobb. Från guppar till längre frisyrer, det finns massor av alternativ för att hålla dig frisk och professionellt utseende. Oavsett frisyr du väljer att ha, kommer den bästa stilen med friskt hår. En del av att hålla håret friskt betyder vanliga beslag. Om du har långt hår, syftar till att få det trimmas var sex till åtta veckor. För kortare nedskärningar, måste du trimma håret mer regelbundet, troligen varje fyra till sex veckor.

Classic Bob

Bob är just det - en klassiker. Bobs är en stor, kort frisyr för arbete. De är trendiga och klassiska. Käken längd bob är ett elegant utseende för arbete. Det är lätt att stil samtidigt vara professionell. Överväga en kort bob om du har en lång ansikte. Också överväga strukturen på håret. Om det är riktigt tjock, kan en genväg inte vara det bästa alternativet. Korta frisyrer tenderar att fungera bäst på kvinnor med fint hår.

En Pixie Cut

Om du känner dig riktigt äventyrlig, kan en pixie cut vara ett alternativ. Det är oftast kortare på sidorna och längre på toppen. Pixie hår nedskärningar fungerar bäst på kvinnor med tunt hår. Kvinnor med höga kindben och stora ögon tycks också ha pixie nedskärningar väl. Dessa är lätta att stil och samtidigt ser mycket professionell.

långa lager

En vanlig, långt hår snitt brukar inte ser bra ut på någon. I den professionella inställningen, men du vill ge ditt hår lite stil. Du kan göra detta genom att lägga lager. Fråga din stylist för att hålla lager långt och utexaminerades från botten till toppen för att hålla detta ser smickrande och lätt att styla.

Lugg

Ett annat sätt att hålla långa frisyrer färskt är genom att lägga till smällar, som är mycket populära just nu. Bangs är särskilt bra för rakt hår som är lätt att stil. De kan också hjälpa till att minimera en stor panna.


  

Kommentar