Hur man ta en buss till flygplatsen i Denver

June 4

Taxibilar, bussar och persontransporter är bara några sätt att komma till Denver flygplatser i området. Du kan också ta en buss. Schemaläggning flygplats transport kan spara tid på en redan hektisk dag att resa. Genom att konsultera Denver flygplats transport guider eller kataloger, kan du hitta en pålitlig och bekväm shuttle som tar dig till och från flygplatsen.

Instruktioner

1 Boka flyg.

Kontrollera flygplats rekommendationer på båda destinationerna att ta reda på hur tidigt du måste vara framme för att säkerställa ombord ditt flyg i tid. Du behöver mer tid för att få igenom incheckning och säkerhet vid en trafikerad internationell flygplats än du kommer på en regional flygplats nav.

2 Sök på Internet för att hitta webbplatser och kontaktuppgifter till flygplatsen marktransport. Om du behöver transport till avgående flyg till Denver, kontrollera lokala platser i ditt område för skyttlar och taxi tjänster som finns tillgängliga.

3 Gör en lista över priser och detaljer om de mest attraktiva pendeltrafik.

4 Begränsa din lista med hjälp av kostnads- och tidsfaktorer. Avgifter för flera påsar och stora luckor i tiden från upphämtning till ankomsten till flygplatsen, eller den allmänna tids uppskattas för säker ankomst till flygplatsen är viktiga överväganden.

5 Om du kör till en långtidsparkering området och ta en buss till din avgående flygning, överväga faktorer som omfattas parkeringsavgifter och säkerhet på parkeringsplatsen du väljer.

6 Schema shuttle upphämtning och transport åtminstone 24 till 48 timmar före tidpunkten för din flygning. Kontrollera att du har angett rätt flyginformation och trädde avgång eller ankomst och tider korrekt. Ställ in pickup tid så att du får till flygplatsen i god tid för att checka in och gå igenom säkerhetskontrollen.

7 Förbered ditt bagage för din resa med lämpliga taggar och spännen för att garantera säkerheten och identifiering.

Tips

  • Faktor i shuttle drivrutin tips om den inte redan har ingår i avgiften och förskottsbetalning föraren att påskynda processen när du anländer till flygplatsen.
  • Vissa online transporttjänster tillåta upphämtning / avresa schemaläggning på nätet för en stad men inte för andra. Om du vill använda samma pendeltrafik för alla flygplats transport, kontakta andra transfer av telefonen som behövs.
  • Arbetar enligt ditt eget schema och arbete runt flygtider. Vissa webbplatser erbjuder en online-skattningen av när du ska anlända. Enskilda flygplatser kan rekommendera anländer en timme eller två innan ditt flyg avgår. Plan enligt dina egna vanor, liksom.

  

Kommentar